De gezelligste kookworkshops van Groningen

Echte Italiaanse pizza gewoon bij jou thuis!


Deze Italiaanse pizzaovens en de heerlijke pizza’s van Pizzeria Italiana zorgen voor de perfecte basis om authentieke pizza’s te bakken die net zo knapperig en smaakvol zijn, zoals de Napolitanen ooit bedoeld hebben.

De Kookschuur is nu één van de verkooppunten waar u een G3 Ferrari pizzaoven kunt aanschaffen.

De elektrische G3 Ferrari pizzaovens zijn voorzien van een gecertificeerde ovensteen die ook gebruikt wordt in de houtgestookte pizza ovens bij de echte Pizzeria.

De instelbare temperatuur van 190 tot ca 450 graden Celsius zorgt ervoor dat u in slechts 4-5 minuten een overheerlijke krokante pizza bakt. Voor vers of diepvries pizza tot ca Ø 31 cm. Alle ovens zijn voorzien van instelbare thermostaat en timer. Zowel voor binnen als buitengebruik.

De G3 Ferrari pizzaovens zijn tevens te gebruiken voor andere gerechten zoals:

  • Tosti’s
  • Lasagne
  • Oven Frites
  • Bruschetta
  • Ciabatta etc.

 

 Ideaal als Sinterklaas- of Kerstgeschenk!

 

 

De rode uitvoering G3 FERRARI “NAPOLI” is de traditionele steenoven die direct het Italiëgevoel oproept. Voor de gebruiker die de top wil, volledig RVS binnenwerk en in Colore Rosso (Ferrari Rood) en uitgevoerd in italiaans design. Deze uitvoering is tevens inzetbaar voor de horeca met name Café Grand Café Sportkantine, Camping, Bowlingbaan etc.

 Afmeting: 31,5 x 37,5 x 25 cm

Te koop bij De Kookschuur voor slechts € 159,95

 

 

Voor meer informatie:
www.pizza-and-more.nl