Je Kinderkookfeestje bij de Kookschuur.

Lekker thuis in jullie eigen keuken, maar samen met een professionele kok en je beste vrienden een heerlijke maaltijd bereiden. Voor de kinderfeestjes geldt een minimum van 8 kinderen, meer mag natuurlijk altijd. Dit betekent dat je 7 vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen. De jarige mag zijn eigen menu uitkiezen.

Een menu bestaat uit drie gangen, en de 1e gang is het versieren van je eigen taartje, daarna maken jullie het hoofdgerecht en het dessert. De keuze van het menu wordt vooraf in overleg bepaald. Jullie kunnen een keuze maken uit de onderstaande gerechten.

Hoofd gerecht:

  • Vers gedraaide pasta met tomatensaus en gehakt balletjes.
  • Hamburgers of kipnuggets met zelf gemaakte patat, appelmoes en mayonaise.

Nagerecht:

  • Chocolade fondue met marshmallows


We beginnen met het uitpakken van de cadeautjes en zingen een liedje voor de jarige. Nadat we de schortjes om hebben gedaan wassen we de handen en gaan aan de slag. Samen met je vriendjes koken jullie het menu.

De kinderen kunnen zelf hun eigen limonade tappen, en er is snoep. Tussendoor dekken ze zelf de tafel. Dan wordt het samen smullen van je eigen gemaakte menu.

De prijs van de kinderkookfeestjes zoals hier beschreven bedraagt €165,- voor 8 kinderen en elk extra kind is  €15,-. Als ouder mag u ook mee eten, hiervoor rekenen wij ook €15,- per persoon.

De duur van een kinderfeestje is gemiddeld 3 uur. Elk kind krijgt de recepten, en een lekkere verassing mee naar huis.

Voor € 1, = extra per kind mogen ze een koksmuts van hun naam voorzien. Uiteraard mogen ze deze koksmuts ook meenemen.

 

 

Filmpje! on Twitpic