De gezelligste kookworkshops van Groningen

Gegarandeerd Groningen certificaat voor ‘De Kookschuur’ in Kantens


pizza maken bij de kookschuur

Op 13 oktober 2011 is er een Gegarandeerd Groningen certificaat door burgemeester Marijke van Beek overhandigd aan eigenaresse Marcella Gerretsen van ‘De Kookschuur’.

‘De Kookschuur’ voorheen brandweerkazerne, is sinds kort een nieuwe producent van Gegarandeerd Groningen.

Gegarandeerd Groningen is een keurmerk waarmee producenten kunnen laten zien dat zij voldoen aan de eisen op het gebied van ‘echte’ smaak, versheid, kwaliteit en korte lijnen tussen de leverancier en producent.

Marcella Gerretsen is al vijf jaar lang trotse eigenaresse en gek op alles wat met koken, eten en streekproducten te maken heeft. Sinds kort beschikt ze over een houtgestookte pizza oven. Deze nieuwe oven wordt gebruikt voor de kookworkshops en de kinderkookfeestjes die worden gehouden. Hierin wordt ook de pizza ‘Het Plattelandje’ gemaakt.

 

Zowel de ingrediënten voor de bodem als het beleg van 'Het Plattelandje' komen
van producenten die aangesloten zijn bij Gegarandeerd Groningen.
 


pizzaoven

De pizza is bij De Kookschuur te bestellen voor een prijs va. € 8,50 p.St. Ze kunnen diepgevroren worden afgehaald zodat men ze thuis zelf kan afbakken.

Voor bestellingen van het plattelandje kunt u bellen naar : 0595-557272 of mailen naar mgerretsen@dekookschuur.nl of kom gewoon langs om ze op te halen.